V37

Ännu en vecka till samlingen.

Jag var på återbesök till sjukan för årskontroll. Tänk att det är två år sedan jag fick beskedet om att jag hade cancer, att det är snart ett år sedan jag blev färdigbehandlad och att återbesöket visade att cancern inte är tillbaka.
WIN! 

(null)

Slutspurt i huset nu. 

(null)

(null)

Jag har fått eksem i hela ansiktet. Perioral dermatit var inte välkommet men förhoppningsvis försvinner det lika fort som det kom. 

(null)

Jag har blivit en kvällsfika-människa igen. Nudlar, grekisk yoghurt med honung och nötter, chips, godis och massa annat gott. Ahh!! 

(null)

Fredagslunch på Sjökrogen 

(null)

Här har ni min och Johans största klinch. 
Jag anser att man tar fram en sopsäck och slänger skräpet i den dirr men Johan tycker att det är logisk att först slänga de sågade bitarna på marken för att sen plocka upp dom igen och slänga dom i soporna. Så här 8 år av rust senare och vi fortsätter fortfarande på vårt egna sätt… 

(null)

Det blev middag hos vänner i fredags kväll. 

(null)

Vi blev kvar till kl 22.30 och då packade vi in två sovande prinsessor och en snarkande Hugo i bilen och åkte hemåt. Så mysig kväll!  

(null)

I lördags drog vi till Sthlm för en heldag med brors och Felicia. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tack finaste ni för mysigaste dagen. 
Det var lyckliga tjejer som bubblade och pratade hela vägen från Sthlm till Alunda innan de äntligen däckade efter en fin dag. Älskar snacket som alltid blir i bilen <3 

(null)

I söndags blev det jobbdag för mig och Johan och mys hos svärisarna för barn och hund <3 

(null)

Tydligen är kortison, feta krämer och smink det värsta för Perioral dermatit och jag lyckades klämma in alla tre de första veckorna så nu hoppas vi att eksemet försvinner av att ha plockat bort samtliga tre. 
En au natural prickig korv kommer här! 

(null)

Så nöjd med köket! 

(null)

(null)

En liten kvällsprompa 

(null)

Söndagsmyset <3 

(null)

Hoppas ni haft en fin vecka! Kram