Skanör-Falsterbo!

Det blev en favorit i repris ifrån förra året. Det är magiskt fint här. Tjejerna har gjort en lista på saker de vill göra i sommar och under det senaste dygnet har vi prickat av två av dom; bada med kläderna på och ha myskväll på husbilstaket. Vi carpear så mycket diem det bara går att göra just nu. Barnen älskar det, Hugo älskar det och vi älskar det. Som vi älskar att umgås, resa runt och leva här och nu! 

Om vi var ekonomiskt oberoende så skulle vi köpa en lite mindre husbil och resa Europa runt med den i typ ett år, följt av att åka till Australien och resa runt där i ett halvår. Och självklart skulle vi flytta in vid Josefin och Dan i mitt "spökhus med bananpool" i ett år och göra barnen tvåspråkiga direkt. Och sen köra Asien och Afrika och starta ett välgörenhetsprogram för kvinnor och barn som blivit utsatta för trafficking. Och sen jobba med det och på sidan av fortsätta resa jorden runt med målet att se så många olika länder, kulturer och människor som det bara är möjligt. 

Men där är vi ju inte så vi får nöja oss med tre veckors semester och sen tillbaka till verkligheten. Just nu känns det bara helt sjukt att man faktiskt lämnar ifrån sig sina barn 8 h om dagen, 5 dagar i veckan under den största delen av året?!?! Ju mer man hänger tillsammans desto mer vill man ju vara med varandra. Tur att vi har en vecka kvar av semestern! Vi ska krama ur så mycket kärlek, närhet och häng vi bara kan av denna vecka så att vi är redo för att gå tillbaka till ekorrhjulet igen om en vecka. 

Här kommer bilderna från Skanör-Falsterbo:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)