Mysig måndagskväll!

I måndags eftermiddag kom svärisarna till oss i stugan med husbilen för en natt hos oss. Vi blev bjuden på supergod middag med världens godaste svampsås med helt nyplockade kantareller. Jag säger bara det; amning gör mat och allt annat 10 ggr godare. Jag är mer gottegris än någonsin just nu och allt smakar himmelskt. Mums! 

Lilla plutt! 

(null)

Teamet i köket förberedde middagen! 

(null)

(null)

Bästa farfarn! 

(null)

Vi ljusfantaster tycker att det är mysigt och helt ok att tända ljus året om, så även mitt i sommaren.. 

(null)

Efter några timmars mys där runt bordet så körde helt plötsligt lilla mini igång sin andra skrikkväll sedan hon föddes så Lily vaknade ifrån sin nattsömn och det blev full fart hela kvällen.. Det slutade med att Lily fick följa med sin farmor och farfar ut till husbilen och sova där med dem istället och hon tyckte att det var ett väldigt mysigt äventyr. 
Efter ett par timmars knorrande ifrån den lilla så lugnade hon tillslut sig och somnade. Jag tycker inte att vi var särskilt oroliga, stressade eller alltför "puttinuttiga" med första barnet ens men man är ännu mer chill med barn nummer två helt klart. Man känner sig så mycket mer ruttad nu och det gör liksom inte så jättemycket om det blir lite "tufft" ibland för man vet att det går över och man vet att man klarar mer än man tror. Fast vi ska inte klaga.. Vi har fått en väldigt snäll tjej som för det allra mesta är väldigt lugn och behaglig. Men man tycker ju synd om henne såklart när hon har det jobbigt med magen så där. Skönt att det bara är någon gång ibland!