Dunderförkyld och bästa farmorn!

Jag har åkt på dunderförkylning.. Jag får minsann äta upp att jag sagt att jag aldrig är förkyld. Nu för tiden tycker jag att jag åker på förkylning efter förkylning (och självklart jordens halsont varje gång utöver nästäppa och feber!). Vi har bara chillat hemma hela dagen jag, Lily och Hugo. Lily är också hängig med snuva och feber men hon håller igång nästan som vanligt ändå. Stenhård. Inte som mig direkt.. Jag vaknade vid 02 inatt och kunde inte somna om så jag har minst sagt varit trött idag. Det ska bli skönt att gå och lägga sig ikväll! Hoppas smärtan och förkylningen är under lite bättre kontroll inatt så att jag får sova... Man märker hur fort energin tar slut när energin redan är på botten av all endometrios-smärta. Minsta lilla "motgång" som sömnsvårigheter, förkylning eller liknande och jag blir golvad direkt. Smärtnivån har varit alldeles för hög alldeles för länge nu... 

I eftermiddags kom svärmor hit spontant för att busa med Lily lite (och underlätta för mig skulle jag tro). Åh vad jag är glad att jag fick världens bästa svärföräldrar på köpet när jag hittade på Johan! Lily kunde inte fått en bättre farmor och farfar.. Att mitt barn skulle få den absolut bästa mormorn och morfarn (+bonusar) har jag ju alltid vetat men att jag även lyckades hitta världens bästa farmor och farfar till henne är jag såå glad för. 

Eva, Lily och Hugo i en enda stor hög! Hugo lyckas på något sätt alltid hamna mitt i.

(null)

Nu åkte precis Eva hem och så kom Johan hem från jobbet strax efter.. Ikväll blir det pannkisar till middag. Lättsmält för halsen, det gäller att vara taktisk. Och så är det ju faktiskt torsdag också! 

En trött och lite hängig tjej här bredvid mig i soffan. 
Ibland är hon väldigt, väldigt intensiv när hon är vaken men hon är alltid svinsöt när hon sover, haha. Älskade lillaskruttunge.

(null)