Finns det bara ett rätt sätt..?

Hur underbart med lite sol? Jag är verkligen ingen vintermänniska. Jag älskar fjällen, jag älskar snö, krispiga och kalla vinterdagar, skidor, pulka, korvgrillning och allt det där… men i typ max en månad och sen vill jag ha sommar, ljus och värme igen. Jag är så himla klar med vinter nu. Att frysa konstant i mörker i ett halvår är inte ok. Mitt drömklimat är LA for sure. Bästa! Meen om man fick önska fritt så hade drömmen varit ljust för alltid, sommar 9 mån om året med ca 20-25 grader stumt (kanske uppemot 30 vissa dagar när det är högsäsong), höst i en mån, vinter en mån med all in snö och kyla och sen över till vår i en mån innan sommaren tar vid igen. Man mår ju så mycket bättre av ljuset som blir när solen äntligen kikar fram <3 

Idag har jag varit på akupunktur igen. Jag har gått på akupunktur ca en gång i veckan/varannan vecka i snart 2 års tid (minus cancertiden då man inte får hålla på med sånt för att störa behandlingarna osv). Ju mer jag snöar in mig på kinesiologi, kinesisk medicin, örter, akupunktur, holistisk hälsa osv. - desto mer tror jag att det är det enda rätta. 
Just nu läser jag mycket böcker, tar alla möjliga olika örter och vitaminer och försöker att bygga upp min kropp igen efter ett år fullt av sjukdomar, cellgifter, op, strålning, ännu mer gifter, antikroppar och en totalt nedbruten kropp. Jag har varit så stressad över att cancern är borta men att kroppen ändå inte mår bra. Jag har liksom tänkt att samma sekund som jag blir cancerfri så ska allt återgå till det normala igen och att då fortfarande må piss av allt har stressat mig big time… men nu har jag mognat i tanken och landat i att det är en process och att det får ta den tid det tar att komma tillbaka. Kroppen har fått kämpat så hårt och självklart blir inte allt bara guld och gröna skogar på en gång. Särskilt inte när det dessutom har fyllts på med hjärnhinneinflammation och den ständigt pågående endometriosen. 

En sak är iaf säker och det är att jag aldrig någonsin tidigare har drömt så hårt om att vara frisk och må bra. Eftersom mål och drömmar är till för att förverkligas så finns det bara ett slutresultat. Snart är jag läkt, återhämtad, stark och välmående igen. Längtar. 

(null)