Supergänget!

Imorse kom favoriterna hit för två dygns maxat nyårshäng. Vad vore livet utan er? Vi har haft en jättemysig dag tillsammans. Här kommer lite blandade bilder ifrån dagen. 

Vi trotsade vädret och gick till lekparken en sväng. Ändå skönt att komma ut lite.

(null)

(null)     

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem var det dags för biomys och självklart måste man köpa både biobiljetter och gotta innan bion börjar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter bion åt vi middag och sen drog vi på barnen pyjamasar, kikade Bolibompa och sen somnade alla barnen kl 19 lagom tills brors match började! 

Det känns verkligen som att jag är en fyrabarnsmamma ibland - så mycket avgudar jag dessa små killar! <3

(null)

Gulligare gäng får man leta efter! 

(null)

Årets näst sista dag spenderades på ett lite trevligare sätt än förra årets 30:e dec. Förra året i den här tiden satt jag med brors på akuten på Nya Karolinska... Vi satt likt ikväll och tittade på brors match och plötsligt ser vi hur brors får en puck i ansiktet och åker av planen direkt. Kort efter ser jag hur de rullar in en ambulansbår och samtidigt som jag i panik springer och klär på mig så ringde jag brors. Då svarade en ambulanspersonal och hon sa väl i princip att "det kanske är bra om du kommer hit om du har möjlighet". Jag har aldrig kört så snabbt till Sthlm ever. 15 timmar senare körde jag hem till Östhammar tillsammans med en väl omplåstrad brors för att fira in det nya året så gott det gick. Flytande föda i flera veckor var det dom gällde efter att ha slagit ut en käkbit med tre tänder och hål igenom hakan. Det blev en utmaning att göra flytande trerätters till nyårsmiddag men Johan fixar det mesta haha!