Morgonrocksmys!

Eftersom förskolan tyckte att Lily hade haft det lite kämpigt på dagis förra veckan så har vi haft henne hemma hela den här veckan. Hon skulle egentligen tillbaka igen idag och imorgon eftersom hon inte är sjuk eller något utan bara lite extra hemmakär just nu men eftersom de skulle vara på annan avdelning i slutet på veckan med annan personal så blev hon hemma även idag och imorgon. Inte mig emot - jag njuter av att ha henne hemma lite extra. Kolla bara på den här lilla morgonrocks-mysisen?

(null)

Ikväll har vi kollat på Rocketman. Åh! Jag vill bara lyssna på Elton Johns låtar nu!! Vilken tragisk men ändå bra och samtidigt på något sätt väldigt film. Och jisses vilken skådespelarinsats. Hur grym var inte mr Egerton? Bästa jag sett på länge. Galet bra. 
/Filmkritikern Evis 

Fredag imorgon igen hörni. Veckorna bara springer förbi. Imorgon är det fyra veckor sedan jag opererades i London. Allt läker fint och jag känner verkligen att jag är på bättringvägen. Men fortfarande en dag i taget.
Mamma och Musch har fått mig att börja titta på Bonde söker fru så vi ska kika på det sista avsnittet innan vi går och sover. Sweet dreams!