Uppis

Vi bestämde oss för att göra något roligt med tjejerna under jullovet och eftersom jag ska på behandling idag så hamnade vi i Uppsala igår. Vi jobbade (stressade järnet!!!) tills kl 12 igår och då åkte vi och hämtade upp tjejerna hos svärisarna och sen vidare mot Uppsala för hotelldygn. 

Bästa farfarn hade gjort en liten Uggla i äppelträdet när de var ute i snön lekte. 

(null)

Framme och incheckade på hotellet 

(null)

Skruttungen som blir så himla stor <3 

(null)

Dags för BIO!! Vi hade köpt biljetter till nya Bamse-filmen och tjejerna var överlyckliga. Det var biopremiär för dom och det blev minst sagt succé! 

(null)

Belle var så himla gullig efter bion. När vi hade klätt på oss och skulle gå ut från bion så kom hon fram till mig, kramade om mitt ben och sa mjukt "tack mamma". Denna lilla underbara unge alltså <3 

(null)

På vägen tillbaka till hotellet så hittade vi tomten! 

(null)

Det blev en snabb shopping på Zara och sen beställde vi pannkakor upp på rummet till tjejerna. Jag och Johan åt thaimat och jag åt den godaste maten på extremt länge. Jag åt fläskfilé i vitlök/soya/svartpeppar-sås. Aah! Det var så himla gott!! 

(null)

Vi la barnen vid 20-tiden och sjuukaste - jag och Johan somnade tillsammans med dom. Jag vaknade kl 02 och var klarvaken men så lyckades jag ändå somna om efter en timme och så sov vi alla till kl 08. Magi. Borde man inte vakna utvilad efter 11 h sömn? Forever tierd är väl cellgifternas största charm I guess. 

Nu har vi ätit frukost och jag sitter i en taxi på väg till sjukhuset. Det väntar ett 5 h långt häng på onkologen idag. Det är dags för nya sorters cellgifter och så ska jag återigen få två påsar blod för att blodvärdet är nästan lika lågt igen. Nu låg det på 74 och borde ligga på mellan 120-140 tror jag att de sa. De håller på och forskar i mitt blodvärdes-mysterie då de tycker att det är lite märkligt att blodvärdet minskar så snabbt och till så låga nivåer utan blödningar. Vi får se vad de kommer fram till.