Dagens 5!

Dagens fem positiva: 

• Lily skrek av lycka imorse när hon insåg att hon hade fått tre par nya trosor. Hon gick ner före oss imorse och helt plötsligt hörde vi hur hon skrek: "Mammaaa! Pappaa!! Belle!! Kom och titta! Skynda er! Kom kom kom! Jag har fått nya trosor! Suuuperfina! Åh tack mamma och pappa. Kom NU!!!!" 
Det var så fint att se hennes enorma lycka och tacksamhet för något så "enkelt" som nya trosor. 

• Jag är så vansinnigt tacksam för min underbara, finaste Johan. Han står stadigt vid min sida när stormarna yr omkring oss och trots att stormen aldrig verkar ta slut kring mig så finns han alltid där och håller min hand genom allt… Jag hoppas inte bara att det ska vara vi för alltid utan jag vet att det kommer vara vi until the end of time.

• Vi lessnade på allt i eftermiddags och YOLOade eftermiddagen à la slutkörda parents; vi åkte hem lite tidigare från jobbet, dukade fram oboy och mackor i soffan framför en serie och tänkte: fuck allt! Livets prövningar har varit lite väl hårda den senaste tiden men vi kommer nog ut på andra sidan även efter detta så småningom. Men det hade varit fint om livet inte delade ut bajsmacka efter bajsmacka hela tiden. Give us a break please! Sorry för att jag är lite kryptisk, jag lovar att berätta mer när jag är redo. 

• Vi har kikat på hockeymatch (Vita hästen mötte Almtuna) ikväll. Det var en så himla spännande match och lyckan över att säsongen äntligen har dragit igång är total. Nu är två kvällar i veckan heliga där man inte får boka in något annat än att kika hockey- gameday är ju ändå gameday liksom! 

• Vi har börjat kika på serien Vikings och jag tror att vi faktiskt gillar den. Men jisses så svårt det är att hitta en bra serie. Snälla, tipsa om era bästa serier!! 

(null)