Gemensam vårdnad!

Dagen blir lite extra lång när man vaknar kl 03 men det har gått bra idag ändå. Jag lämnade barnen hos svärisarna kl 9 (det känns nästan som att vi och svärisarna har gemensam vårdnad om våra älsklingar haha men åh vad vi är tacksamma för er <3) och sen åkte jag och jobbade några timmar innan det var dags för akupunktur. Jag rycker i varenda litet halmstrå som jag kan hitta och är beredd att prova precis vad som helst för att få må lite bättre. 
Efter nålfesten åkte jag tillbaka till jobbet och blev kvar till 17.30. Lily och Belle sover kvar hos svärisarna och de ville vara kvar där imorgon också - men på torsdag blir det förskola igen! 

(null)

(null)

Nu har vi ätit NYC burgare till middag (vi gör alltid det när vi har barnfritt, det har blivit lite av en tradition haha) och nu tänkte vi försöka hitta något vettigt att titta på. Är det inte helt omöjligt att hitta något bra att titta på nowadays?? Corona tog död på hela filmindustrin. Jag antar att man borde göra något vettigt istället men vi försöker alltid att bunkra vila när vi har barnvakt. Det är det vi saknar mest av allt! Det är så tråkigt att inte orka göra något men vi har accepterat att småbarnstiden är så. Särskilt i kombination med sjukdom, företag och allt annat som man lyckas ha att göra hela tiden. Men SOM vi ska leva när man orkar leva igen. 

Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll! 
Kram