Rest and rust!

Vi sov ut i stugan imorse och efter frukosten åkte brors och Felicia mot Östersund. Nu flyttar brorsen dit för ännu en hockeysäsong i div 1. Sen skjutsade vi hem Josefin till mami och fortsatte sedan till veterinären i Örbyhus. Hugo fick sitt 12-veckors vaccin och han var superduktig. Han märkte inte ens att han fick en spruta. 


När vi kom hem åt vi lunch ute i solen och efter det blev det en snabb nap i soffan på verandan i världens bästa famn. Sen åkte vi till huset för lite rust. Jag har mått riktigt dåligt idag och haft sjukt ont så jag satt på en stol all day medan Johan grejade.. Han är verkligen bäst my man! Och Hugo har blivit världens bästa rusthund också. Han underhåller sig själv för det mesta och när han tröttnar på det så går han och lägger sig. Han älskar verkligen sin lilla bur, sötskrutten.

Nu har vi ätit thaimat till middag med nya avsnittet GOT som sällskap. Nu ska vi se en dokumentär om Warren Buffet. Älskar dokumentärer! 

Jag hoppas att det bara varit lite mycket nu och att det är därför jag varit sämre några dagar med mer smärta.. Ett skov med extra mycket smärta som håller i sig länge är inte välkommet alls!