En lycklig 30 åring!

Igår var det dags för mig att kliva över 30-gränsen. Min finaste familj hade fixat och ordnat så himla fint med mat och efterrätt och allting. Älskade bästa människor! När måendet tryter och jag bara känner för att ställa in min 30-års dag helt så bestämmer sig family för att ha en liten "överraskningsfest" för mig (med förvarning innan då överraskningar inte alls är min grej haha) med bara närmsta familjen - precis lagom och alldeles perfekt firande helt i min smak. Tacksamheten var total igår! Tack finaste ni för att ni alltid finns där. Tack för att jag gick in 30års-klubben 8 kg tyngre tack vare allt gott ni fixat att äta. Tack för alla fina presenter! Tack för att mormor, morfar, farmor och farfar kom trots att allt är lite konstigt i år. Och tack för att ni alla är ni och för att ni är en del av min familj. Älskar er alla obeskrivligt mycket! <3 Family first. Alltid. 

Det blev inte så många kort knäppta igår men det tyder ju på att vi hade en så mysig dag så att kameran helt enkelt glömdes bort! 

En väldigt nöjd Evis med boyfriends superpresenter (som alltid...) Jisses vad han alltid skämmer bort mig! 

(null)

(null)

Jag fick gå en liten skattjakt på gården med paket längs vägen.. Lily tyckte att det var lika roligt som jag tyckte. "Mamma! Till dig!!" sa hon lyckligt vid varje paket och sen så flög hon över det för att hjälpa mig att öppna, haha. 

(null)

Vi blev bortskickade medan family fixade och donade i stugan.. Vi hann med en tur till toppen av Kungsberget (i bil) innan vi åkte tillbaka till stugan. Ett mysigt litet äventyr! 

(null)

Finaste presenten från Lily och Belle som jag fick på morgonen när de kom och sjöng för mig. Märket heter ’Lily and Rose’ och det är ju precis vad våra barn heter (Belle heter Rose i mellannamn). Han kan det där med att tänka till my man. Åh vad fint det är!! 

(null)

30 år!!!

(null)

Det var spöregn från att vi började kalasa tills att vi somnade igår kväll - man kan ju ha mer tur med vädret men åh vad mysigt vi hade trots regn! 

(null)

(null)

Åh! Älskade bror och älskade mami! 

(null)

Lily kände sig så fin i sin klänning och gick ut i spöregnet och dansade lyckligt! Älskade unge.

(null)

Det syns ganska tydligt att jag inte är någon sko-tjej. Jag köper alldeles för sällan skor. Adidas-sneakers till världens gulligaste klänning var det som garderoben hade att erbjuda haha. 

(null)

(null)

Tack för att ni kom älskade ni <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mysigaste gänget! 
Tack tack tack till er alla! Ni är bäst!!! <3

(null)