Weekend med bästisarna!

Det blev en liten bloggpaus på några dagar.. Det har varit lite fullt upp. I torsdags var vi tillslut redo för att börja jobba igen så det blev en jobbkväll på kontoret medans tjejerna sov hos svärisarna. Fredagen blev jobb, jobb, jobb men tjejerna var lediga från förskolan och var ute på utflykt på sjön och pimplade med bästa farmorn och farfarn <3 

Efter jobbet i fredags så hämtade vi upp tjejerna och åkte mot Furuvik för bästishäng och sleepover! <3 Som vi hade saknat våra bästa favoritkillar! 

(null)

(null)

(null)

Igår åt vi den traditionella "hotellfrukost à la Musch" hemma innan vi packade in oss i bilarna och åkte mot Fjärran för bad. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjejen som tar alla tillfällen hon kan för att få skriva och räkna nu! 

(null)

Jag får ju fortfarande inte bada men om mindre än två veckor så ryker min Piccline!! Det har inte varit det minsta jobbigt att ha den men det ska ändå bli skönt att slippa den. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter badet åkte vi till Gävle bro för att köpa godis och jag stog i kö i 30 min (!!!) men det var det värt för jisses så gott godis de har där.

När vi kom hem däckade alla barnen och vi övriga chillade ett par timmar i soffan innan vi hoppade in i bilarna och åkte mot Gävle igen. Vi blev nämligen så himla sugna på Breast of chicken på Church Street så där hamnade vi. 

(null)

(null)

Barnen älskade Church street. 
Dom tyckte att det var mest spännande att få slänga skräp på golvet haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter Church street så hängde vi i Furuvik i ytterligare ett par timmar innan vi packade in oss i bilen och åkte hem mot Östhammar igen. Halvvägs hem körde vi på ett rådjur (som tack och lov dog direkt). Skönt att allt gick bra! 

Hoppas att ni haft en fin helg! Kram