Sista april!

Imorse kom bästa mami hit. Vi har återigen inte setts på flera veckor för att hon varit sjuk men nu är hon frisk igen! Det var taggade barn som släppte in henne här imorse <3

Jag åkte och lämnade Lily vid förskolan kl 8 och när jag kom hem hade mamma fällt upp massagebänken och så fick jag en timmes helkroppsmassage. Dröm. Massage är livet. Lyxen att ha en mami som är utbildad massös (hon jobbar dock inte som det). 

Efter massage blev det lite brunch! 

(null)

Sen klädde vi på oss för att ta en promenad men när vi kom utanför dörren så stod det ett paket där och väntade som vi bara var tvugna att öppna innan vi gick. Sommarkläder till barnen! Så mycket fint!! Åh nu längtar jag till sommar lite extra. 

Belle var lika taggad som mig och mami när vi skulle öppna paketet. 

(null)

Såå mycket fint!! Så gulligt hur det låg två högar där i kartongen, en med Belles strl och en hög med Lilys kläder. Det verkar visst bli en blå sommar...

(null)

Till middag kändes grillat givet först men sen kom vi på att vi inte ätit tacos på evigheter så det fick det bli! Man tröttnar aldrig. 

(null)

Denna lilla bukett fick följa med oss hem från promenaden. Älskar att säsongen är här när man kan plocka egna buketter ute att fylla huset med. 

(null)

Mysigaste Valborgs-sällskapet. 

(null)

Precis när vi fått på barnen pyjamas så skulle mamma ut och slänga soporna och då fick hon syn på en liten kase en bit bort på gatan (alla stora Valborgsfiranden är ju inställda) så vi tog på oss ytterkläder och gick dit för att titta. "Oj, lite spännande!" sa Lily när vi kom dit. Det är hennes nya; saker som är nya är lite läskiga och läskiga saker är spännande. 

(null)

Vilken härlig kväll det blev (även om det är lite för kallt fortfarande för min smak). 

(null)

(null)

(null)

Mami hade köpt med sig glass till Lilys Valborgsfirande. Lily är ju ingen godisråtta men glass är en stor favorit.

(null)

Vi har snöat in oss helt på frysta vindruvor sedan en månad tillbaka och vi äter "vindruvsglass" som mums så fort vi är gottissugna (förutom ikväll för nu står både naturgodis-skålen och en chipsskål framme utöver vindruvorna). Förra lördagen när det var godisdag så fick Lily en chokladbit. Hon tog en liten tugga men sen spottade hon ut halva och sa att hon inte ville ha mer godis.. "Nej godis mera, vindruvsglass istället!" Om inte jag lyckas bli nyttig av mig själv så kan jag ju alltid låta min 2-åriga dotter inspirera mig. 

Hoppas ni har en mysig Valborg trots att allt är väldigt annorlunda nu för tiden. Trevlig kväll på er!