En dag i Furuvik!

Åh vilken mysig dag vi har haft.. Jag åkte till Furuvik direkt när vi vaknade och när vi kom dit fick vi frukost..

(null)

Jopplas myste med bebisarna. Helt plötsligt säger hon: "Är vi inte söta nu? Du kanske vill ta kort på oss till bloggen?" Hon är charmig sådär våran Joppla, haha. 

(null)

Sen tog vi en prommis som sagt.

(null)

Ni ba: Att hon orkar!!? Hur många kort kan man knäppa på exakt samma motiv liksom? Vagnen är samma, hunden är samma, bebisen är samma... Det kunde inte bli tråkigare än såhär. Jaja, här kommer ännu en haha! 

(null)

(null)

Sen var det dags att öppna paket som de beställt med förslag på klänningar till mammas 50-års fest.. Jopplas var supernöjd när hon öppnade paketet. 

(null)

Hon var dock inte lika nöjd när vi ratade klänning efter "klänning" (aka bikini... minst kläder vinner liksom!) 

(null)

(null)

... så nu står hon utan något att ha på sig på fredag trots megabeställningen så dyker det inte upp en outfit snarast så kommer hon garanterat vinna tävlingen om vem som är mest lättklädd (hahaha typ lamaste skämtet jag någonsin dragit, sjukt tråkigt).. Äh det löser sig nog. 

(null)

Nu kom jag precis innanför dörren at home sweet home. Nu väntar dusch, sängen och sen gårdagens Veckans brott innan sovdags.
Imorgon ska vi åka och hämta vår nya bil!! Jag saknar redan vår kära Volvo Sara och då har vi inte ens sagt hejdå till henne ännu men det blir superkul med ny bil!