Furuviksparken - fyra generationer!

Igår hade vi en supermysig dag i Furuviksparken. Jag, Mami, mormor och tjejerna sågs där kl 10 och sen hängde vi där precis hela dagen ända tills stängning. 

Jag är ju en sån som inte tar så lång tid på mig med saker och ting. Jag vill göra saker kort och snabbt och sen vidare på nästa. Shoppar jag så går jag runt ett varv i butiken, köper det jag vill ha och sen går jag ut. Är vi på lekparken så vill jag att vi leker ett tag och sen vidare. Man får ju inte bli uttråkad liksom, haha. 

MEN mami är precis raka motsatsen. Hon älskar att göra saker lääänge och åh vad barnen uppskattar det. Allt får liksom ta sin tid. Sist vi var i Furuviksparken så var vi ju ganska stressade som ni vet men nu fick vi revansch minsann. Barnen styrde precis hela dagen och de var så lyckliga! Jag fick jobba ganska mycket på att hitta lugnet men efter några timmar så var jag också där. Men jag fick ont i hjärtat vid två tillfällen under dagen när jag insåg att stressen från förra besöket faktiskt nått barnen ändå.. När Lily satt och skulle kissa på toaletten så frågade hon mamma som var med henne på toa: "hinner jag bajsa också eller hinner jag inte det?" Aoooutch! Den sved ju… Grej nr 2: "Förra gången vi var här så HINDE vi inte bada, hinner vi verkligen det idag?" Alltså älskling <3 Åh vad jag ska bli bättre på att inte stressa mig igenom saker. I sommar så ska våra älskade tjejer få vara i fullt fokus 24-7 <3 

Vi hade iaf så himla mysigt igår och jag var såå glad att min finaste mormor också kunde komma <3 Som man har saknat mormor och morfar och farmor och farfar under Corona-åren!!! 

Tusen tack världens finaste Mami och mormor för en mysig dag! <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)