Jetlag!

Vi är så himla trötta idag och vi känner oss helt bakis allihopa. Fyra timmars sömn på nästan två dygn blir lite lite.. Vi åkte till svärisarna direkt när vi vaknade imorse och åt dunderfrukost och så fick vi äntligen träffa våran supersaknade Hugo. Han var lite skeptisk först när vi kom men sen kunde han inte vara sur längre utan kom emot oss med pussar och gos. Han hade haft det hur bra som helst och blivit så himla bortskämd och ompysslad. Älsklingskillen! 

När vi kom hem igen hamnade vi i en stor goshög på madrassen i lekrummet. Jag och Lily somnade och sov i nästan en timme och när vi vaknade hade Johan packat upp resväskorna.. Det var ganska mysigt att vakna till musik och höra hur boyfriend höll på greja här hemma och så Hugos tassar som följde varje steg som Johan tog. Och så en liten nyvaken Lily som låg och tittade på mig tätt bredvid. Det är ändå något särskilt med ens egna hem <3 
Vi tvättade nästan allt i Thailand innan vi åkte hem, så mycket skönare att bara behöva packa upp allt och slippa tvättberget när man kommer hem. 

(null)

Johan har varit iväg några timmar men nu är han hemma igen och håller på lagar middag. Det fick bli det vi saknat allra mest av den svenska maten: kokt potatis, köttfärsbiffar och brunsås!