Ännu. En. Veckoblogg.

Det händer mycket och blågis är "ytligare" än någonsin. Jag kan deal med stora livsproblem för det har jag gjort hela mitt vuxna liv men "vardagsproblem" har jag aldrig behövt lägga så mycket energi på tidigare för fokus har så länge jag minns alltid varit överlevnad. Men boy, det kan vara ganska tufft ibland att bara leva och må bra också faktiskt. 

@work

(null)

90s vibee

(null)

Välkommen minusisar. Eller inte… Jag är ingen vintermänniska. Frysa är verkligen bland det värsta som finns. 

(null) 

(null)

Gänget kom i fredags! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ibland saknar jag att vara den som stylar barnen för dessa mössor som de valde på marknaden i Öregrund i helgen är bland det fulaste jag sett - men åh vad jag älskar när de ser ut så här också. 

(null) 

(null)

(null)

Det blev en lugn lördagskväll 

(null)

Söndagsfrukosten fick vi köpa i detta lilla stånd. "Mamma idag är det riktiga pengar som gäller så ta inte med plast-låtsats-pengar för dom fungerar inte!" 

(null)

Mysigt söndagsfrukost-kaos

(null)

Sen blev det lekparksturne för Belle och mig medans Johan och Lily drog in till uppis för att köpa höstskor till Lily som växer ur exakt allt just nu. 

(null)

(null)

(null)

(null)

När de får rita vad de vill på en varsin pumpa och Lily skriver: "spöken äter 41-åringar" och ställer utanför dörren tills Johan kommer hem haha. 

(null)

 Söndagsbio! 

(null)

(null)

Lily och Belle bäddade så gulligt till Hugo i denna lilla korg haha. 

(null)

(null)
  
… och så var det måndag igen! 

(null)

Gulligaste. Jag. Vet. 

(null)

Vi åkte och pantade och som vanligt får tjejerna pengarna till sin spargris - om de hjälper till. Men det är så himla dåligt förberett överallt på all pantning här så idag fick de faktiskt pengar ändå utan att de kunde hjälpa till så mycket. 
Men gulligaste.. Det blev 100 kronor var och Lily och Belle bestämde direkt att de skulle köpa en blombukett och ge till farmor och farfar. Goals ändå. 

(null)

Hoppas ni mår bra. Kram

Farmor och farfar

Älskade, goaste familj, älskar er🥰

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson