Roadtrip och (k)räkor

Idag har vi hyrt bil och åkt hela ön runt. Äääälskar sånt! Det absolut bästa med att resa. Det är verkligen vackert här, det gäller bara att komma bort ifrån turistområdena. Vi åkte kringelkrokiga vägar uppe i bergen, prickade av flera mysiga byar längs vägen, fick se det verkliga och genuina Grankish, åt lunch i en mysig hamn och avslutade hela dagen med att gå på akvariet i Las Palmas (efter att ha åkt fel och missat den rätta avfarten inte bara en utan tre (!!) ggr). 

Lily började spy vid akvariet och har spytt pretty much sedan dess… Det blev en kväll på rummet för mig och tjejerna och det har spytts, bytts sängkläder, duschats, spytts, kramats, spytts, duschats igen och spytts igen. Tack och lov är det ingen annan som blivit dålig so far så vi hoppas att det är någon slags matförgiftning och att hon vaknar upp pigg och kry igen imorgon så att hon får njuta av sista dagen på bästa sätt. Lily är stenhård och har läget under kontroll men jisses så man tycker synd om henne stackarn <3 

Här kommer bilder ifrån dagens roadtrip:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Poema del Mar Aquarium, Las Palmas:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min kväll:

(null)

(null)

Nu har hon *peppar peppar* inte spytt på nästan en timme så förhoppningsvis är det över nu. Vi håller alla tummar vi har på en lugn natt och en lyckad sista dag in paradise imorgon. 

Sarah

Jag älskar Mallorca :)
Så fint det var på det där akvariet :)