Återbesök TITS TUTTAR BRÖN

Idag var det dags för 1-års återbesök i Uppsala efter bröstop och strålningen. Jag har fortfarande ingen känsel i armhålan, en del av armen och halva bröstet men tydligen är det en strålningsskada och inte en operationsskada. Känseln kan komma tillbaka, eller inte.. Värdsliga saker ändå. 
Ärren har också blivit strålningspåverkade men utöver det så är både jag och läkaren som opererade mig nöjd med resultatet och allt såg fint ut i övrigt. Läkaren är grym. Han har sedan start varit väldigt mån om att få ett fint slutresultat pga min ålder och det är jag tacksam för. Under cancertiden var man ju lite "couldn’t care less om hur mina tits kommer se ut efteråt utan det viktiga är ju att cancern försvinner" men nu så här i efterhand är jag väldigt tacksam för att det var just honom jag fick som läkare för han har hela tiden varit väldigt mån om livet efter också. 

Jag ska tillbaka igen om ett år då det tydligen tar två år innan kroppen har stabiliserats och resultatet är helt fastställt och så vi får se vad vi kommer fram till då. 

(null)


Linda

Din jacka😍 berätta vart du köper alla dina jackor haha

Svar: Jackor är min svagaste sida 😅🙈 Denna är från HM!
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Snyggaste jag vet!😍

Svar: 😘♥️♥️
Evelina Nilsson

Hannas krypin

Vad skönt att det gick bra på återbesöket. Det låter som en riktigt bra läkare.

Svar: Verkligen 🥰
Evelina Nilsson