Evis allservice

Idag blev det som det brukar bli när tjejerna sover hos svärisarna; 12 h jobb. Kontor till kl 14 och sen huset till kl 20. Tjejerna har sommarlov i hela två veckor hos bästa Eva och Christer (förra veckan och denna vecka) och sen turas jag och Johan om att vara med tjejerna nästa vecka och sen stänger vi igen på jobbet och går på semester i tre veckor (v 30-32). Tjejerna får sommarlov i sju veckor trots att vi bara har semester i tre (plus någon strödag här och där). Vilken tur att vi har bästa svärisarna, vad skulle vi göra utan er? <3 
Denna vecka är de ute med husbilen i några dagar så vi passar på att maxa undan massa jobb under tiden för att kunna vara så lediga som möjligt under semestern. 

(null)

(null)

(null)

(null)

När jag kom hem blev det en timmes promenad innan jag landade i soffan bredvid Johan och Huggis för att se Extraction 2. Jag blir alltid lite sugen på att bli actionskurkis när jag ser sånt. Jag är så himla "o-tjejig" när det kommer till filmer och älskar action, badasspeeps och får på riktigt kryp i kroppen när det är för cheesy. 

Det var ett allt-och-inget-inlägg deluxe. Bra blogg-grund för veckan ändå, haha. 
Hoppas att ni haft en fin måndag! Sara

Jag är likadan när det kommer till filmer och serier. Gillar thriller, action och en å annan zombie-serie. Komedier och romantiska filmer/serier är inte riktigt min grej.