Nyårsafton!

Gott nytt år fina ni. 

Vi blev på Fyrishov i hela tre timmar för maxat badhäng idag. När vi kom hem till sis i Furuvik började vi med maten och sen blev det en supermysig kväll med magiskt god mat och trevligt sällskap. En väldigt fin nyårsafton och ett bra avslut på mitt livs värsta år hittills. Det nya året hade dock kunnat börja bättre.. Jag har tillbringat ett par timmar i badkaret nu för smärtnivån i magen har inte varit nådig och det har inte blivit många minuters sömn inatt. Hemskt. 
Men jag ska jobba med mitt tankesätt i år. Jag har alltid försökt att se livet från den ljusaste sidan, oavsett vad, och i nästa hela mitt liv har jag lyckats - men senaste halvåret har jag inte riktigt kunnat hålla ut utan tappat det helt. Det mesta har känts skit, jag har varit extremt less på allt, jag ser inget slut på det ständiga kämpandet och alla sjukdomar bara fortsätter, byter av varandra och man får aldrig en paus till att andas ut och bara leva. 
Jag kan ju dock inte styra eller påverka allt som händer mig, det bara händer ju, men jag kan påverka hur jag väljer att låta det påverka mig. Så istället för att vara grinig över att det nya året började med ett par timmar i badkaret på nyårsnatten så försöker jag vara tacksam för allt det bra och allt det positiva som händer och finns omkring mig. Vi har varandra, vi är trygga, vi har ett hem, vi har mat, kläder, värme, kärlek, familj, vänner.. Det är mycket i livet som är tufft men det är också mycket här i livet som är alldeles fantastiskt <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)