Körv

Idag har vi varit ute i den underbara och efterlängtade solen tillsammans med svärisarna, men jisses så kallt det var. Det blev lite korvgrillning vid torpet (svärisarnas som ligger i anslutning till deras gård) och så har tjejerna åkt fyrhjuling.

(null)

Resten av dagen har vi fortsatt att rensa lekrummet. Vi köper nästan aldrig leksaker till barnen men ändå drunknar vi i grejer för att de blir så bortskämda av våra fina familjer och så här efter jul och Lilys födelsedag så behövdes det minsann en liten uppfräschning och rensning av leksaker som inte längre används. Ut med det gamla och in med nytt. Nu har vi en hel vägg med hyllor för förvaring i lekrummet och en lång bänk som man kan sitta och rita/pyssla/bygga med Lego och sånt vid (äntligen har vi fått vårt matbord tillbaka haha). 

Nu väntar söndagsbio med tjejerna. De älskar att ta med sig poppis ut till kontoret och ha biomys hela familjen i en enda stor hög. 
Sen är vi äntligen redo för att återgå till vardag, förskola och jobb igen imorgon efter två veckors VAB/sjuk-pusslande (hade vi inte haft tjejernas bästa farmor och farfar så hade vårt liv gått under för längesedan - ni är bäst!!). Det ska bli skönt att kunna jobba som vanligt igen (dock kortvecka denna vecka) men framförallt är det skönt att barnen äntligen är friska och sig själva igen.