Framme i Sälen!

Bilresan upp till Sälen gick bra och tjejerna var lika grymma som alltid när vi är ute på roadtrip. Jag är glad för att vi har "härdat" barnen med bilåkande sedan de var minisar. Det är en så självklar grej för dom och det är aldrig några problem - tvärtom är det något som de tycker att är mysigt. Vi pratar, umgås och hänger under tiden. De får alltid packa en varsin liten ryggsäck med några leksaker och böcker när vi ska ut och åka bil/husbil och sen roar de sig med detta hela roadtripen. Det blir alltid en hel del musik också och sagor är också populärt; Kalle Blomqvist är en klar favorit hos barnen. Och så lite snacks och sånt är en självklarhet ofc. Vi har aldrig kört paddor och sånt i bilen och därför har de lärt sig att roa sig själva (och dessutom titta ut genom fönstret ibland och vara med på vart vi åker) - och det är jag tacksam för idag. 
Jag satt med en spypåse i handen under hela 5 timmars bilturen (hemska, hemska smärta!!!) men fram kom vi tillslut! Jag har lagt ner tanken om att kunna åka skidor alls denna gången… med denna smärtnivån är jag glad att vi ens kom iväg. Men det ska bli supermysigt ändå att bara komma bort lite, hänga med favoritmänniskor och njuta av underbar natur. 

Belle och Johans blickar till varandra på lunchstopp i Gävle… smälter <3 

(null)

(null)

(null)

(null)     

(null)

(null)

När vi kom fram möttes vi av pappa och Maria i stugan. De hade gjort det så mysigt tills vi kom. Marias dotter Alice är här i Sälen och säsongar så hon kom också och hängde med oss. Efter middagen joinade även M&M och barnen och helgens crew blev komplett. Vilken mysig helg vi ska ha! <3 

(null)

Det var pirriga barn som somnade ikväll i en stor hög. Jag och Johan la barnen medans Musch och Matti packade in allt och de var så lyckliga över att äntligen få vara tillsammans igen hela lilla ligan! 
Världens bästa minimänniskor <3

(null)

Om tre timmar har jag varit vaken nonstop i två dygn. Snälla låt mig få sova inatt. 
Kram på er!