Valentine

Jag började morgonen med en favorit i repris ifrån gårdagen; att åka in till Uppsala för att lämna ännu en arbetsbil på service. Åkte hem och jobbade några timmar innan det var dags att åka tillbaka till Uppsala för att hämta hem bilen igen. 

Solen idag!!! Hur lycklig blir man inte?! 

(null)

Alltså mitt hår, vad händer haha?!? Det har blivit väldigt lockigt, jättefluffigt, supertjockt och kaos och det går inte att göra någonting med det?! Det står bara rakt ut åt alla håll, hela tiden. Jag antar att det bara är att vänta ut det och accepta att elstöts-looken är här för att stanna minst ett år till. Det känns som att den värsta längden inte ens är här ännu så det är väl bara att ställa in sig på att det kommer get even worse haha. Längtar tills jag kan återgå till min traditionella frisyr à la tofs igen. Jag avskyr ju som ni vet att ha håret utsläppt så ni kan ju tänka er hur trött jag är på denna frippan och att ha håret i ansiktet konstant. Men trots att jag typ aldrig har känt mig så här ful så har utseendet samtidigt heller aldrig känt så värdsligt och oviktigt..? Hjärnhinneinflammationen och alla symptom kring det har äntligen left the building helt och hållet, smärtskovet efter cystorna som sprack/endometriosen har lagt sig och jag känner hur jag sakta men säkert börjar komma tillbaka igen. Ett steg i taget. Bästa känslan. 

Tjejernas alla <3 dag-presenter…

(null)

(null)

… de fick nämligen gå på spa här hemma ikväll. De tyckte att det var så mysigt! 

(null)     

(null)

Och så blev det lite kvällsmålning av teckningar till moster och Dan som tack för alla hjärtans dag-godis-leverans på posten. 

(null)

(null)

Hoppas att ni haft en fin dag och att ni alla fått kärlek från nära och kära idag, igår och imorgon. Om inte så skickar jag lite extra kärlek till just dig <3 KRAM