10 grader och testosteron!

Värmen på kontoret hade slagit av under helgen så när vi kom till kontoret imorse så var det 10 grader där. Killarna fick igång det ofc men det tar ju ett tag att värma upp 400kvm. Jag gjorde lönerna men sen åkte jag och hämtade tjejerna efter lunch och åkte hem. Att sitta där på kontoret och bli alldeles nedkyld kändes inte värt det. 

(null)

Vi åkte hem och klädde på oss lite bättre och sen gick vi ut och lekte i snön i flera timmar istället. 

(null)

Vi tog en promenad till ett av husen som vi håller på och rustar…

(null)

och idag kom äntligen akustikpanelerna upp. Det blir så fint! 

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem blev det sushi till middag och sen drog Johan och Belle tillbaka till huset och jobbade lite medans jag och Lily stannade kvar hemma. Det börjar bli dags att dra igång packningen lite smått. På torsdag efter jobbet åker vi till M&M i Furuvik på middag och för att lämna Hugo som ska vara där medans vi är borta. På fredag efter jobbet åker vi till Arlanda för att bo på hotell så vi är på plats inför tidig flygning på lördag morgon. Vips så var det inte så många dagar kvar? Det blev tvättrace ikväll och att leta fram tjejernas sommarkläder. 
Nu ska vi dock landa i soffan och fortsätta vårt filmmarathon som vi började igår. Vi köpte hela moviecollectionen av Fast and Furious på appletvn igår så ikväll blir det ’2 fast 2 furious’. A walk down the memorylane om något. Trots de extreemt höga testosteronhalterna i filmerna så kan man inte annat än älska dom haha. 

Hoppas att ni får en fin kväll!