Julen är här!

Vi har alltid klätt julgranen kvällen innan julafton under min uppväxt och det har varit såå mysigt. Däremot är jag också en sån som vill ta bort alla julgrejer redan i mellandagarna och då blir julen ganska kort så vi har börjat klä julgranen vid 3:e advent hemma. Igår kväll var tjejernas farmor hos oss hela kvällen så vi passade på att klä julgranen då. Så mysigt! Minns pirret man kände när man var liten och önskar så mycket att våra barn kommer känna lika även om jag inte alls är så värst "fixig" och "puttinuttig". 

(null)

Jag önskar att alla barn fick uppleva julen precis som den borde vara; omgiven av värme, kärlek och trygghet. Tyvärr är verkligheten en annan för många och ingen kan göra allt men jag brukar ju varje år erbjuda min hjälp med det lilla jag kan och så även i år. 

För mig är julklappar inte så viktigt på julen utan jag vill få barnen att förstå värdet av att bara vara trygga tillsammans, göra roliga och mysiga saker, få tid och uppmärksamhet och kärlek i överflöd. Känslan man kan förmedla till barnen av att sprida kärlek är ju gratis och det är trots allt just detta som är det viktigaste, att du är där <3 MEN barn är barn och självklart är tomten, julgran, julklappar och allt det där också jul. 

Finns det någon som läser min blogg som inte har råd att köpa julklappar till sina barn i år? Maila mig på evisvardag@hotmail.com och förklara er situation så lovar jag att göra allt jag kan för att hjälpa er. 
Som vanligt kommer ingenting att komma ut här på bloggen såklart. Om du hör av dig så stannar informationen hos mig och ingen annan kommer få veta någonting. 

Hoppas att ni alla får en fin helg! Kram 


Hannas krypin

Vi tog upp granen riktigt tidigt i år, i början av december. Så mysigt att göra det tillsammans.