Örebro

Vi har varit i Örebro på den största motsatsen till hur vi normalt alltid bor när vi åker runt med husbilen.. Gustavsvik camping. Vi bor nästan alltid på ställplatser och ofta i båthamnar eller liknande. Hela grejen för oss med husbilen är framförallt att åka runt och se nya platser, leva i enkelhet, det genuina och det lilla där man bor mitt i den underbara naturen och där man kommer direkt rakt in i ett nytt ställe med sitt lilla hem. 
Och så smack till detta: en jättecamping med allt man behöver innanför en inhängnad och man behöver inte ens lämna området om man inte känner för det. Husbilar, husvagnar och tält är uppradade i oändlighet och det är folk precis överallt. Det är lekparker, hoppborgar, aktiviteter, pooler och mängder med kids. Både jag och Johan fick lite smått rysningar när vi gled in genom bommarna och såg spektaklet (kalla mig judgy nu och jag vet inte riktigt varför jag dragit den här slutsatsen men jag gillar inte viben på människorna på såna här ställen?!) men tjejerna har haft livets eftermiddag och kväll och det är värt allt. Vi kommer aldrig bli campingmänniskor som bokar in oss flera veckor på samma ställe men det är väl tur att inte alla är lika, det hade blivit så trångt på samma platser då. Men vi kommer garanterat komma tillbaka! 

Nu har vi fått hemlängtan så nu drar vi hem till Östhammar igen. Det blev bara 10 dagars långtur den här semestern men vi är klara nu (vädret kan möjligtvis vara en bidragande faktor till det) och det är väl det viktigaste! Vi har haft supermysigt men det ska bli skönt att komma hem. See you soon East <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)