Tisdag

Imorse körde jag och tjejerna Mario-kart turnering innan frukost. Jag har aldrig varit en gameeerr så man är ju inte superbra men äntligen har jag hittat två stycken som tävlar på samma villkor så att säga. 

(null)

Vid frukosten sa Lily plötsligt "Idag tycker jag att vi åker och fikar på det där caféet som vi brukar leka på ibland". Sagt och gjort. När det var dags för lunch några timmar senare så drog jag och tjejerna dit för myshäng.

(null) 

(null)

(null)

När vi kom hem igen några timmar senare så blev det telefonhäng med sis i LA i 2 h (!!!) Så saknad! Det börjar nog bli dags att planera en ny LA-resa…. 

(null)

Efter middagen ikväll blev det bio i kontoret för tredje kvällen i rad och vi fortsatte på LasseMaja-filmerna. Så söta! 

Och just det, febern och allt. Jag förstår att ni alla har gått och undrat och funderat hela dagen hur det går med min mansförkylning… Men nu ska jag inte hålla er ovetandes längre. Det går framåt. Febern har left the building men förkylningen och bihålerna är kvar och så även hostan. Tjejerna har hostat hela semestern typ..? Det positiva är väl att vi tog sjukstugan nu och är redo för jobb- och förskolestart som friska (förhoppningsvis) nästa vecka. 

Imorgon drar jag och sis iaf till Uppsala ett dygn med hotell och häng! Längtarr! <3