Mysdag med Belle-bus!

Det blev en VAB-dag för mig och Belle. Hon kändes så trött när jag skulle lämna så det fick bli en extra hemmadag för henne för säkerhets skull. Det blev dock en hel del jobb under förmiddagen. Vi var och tömde det sista i ett av husen som vi nu ska hyra ut och så blev det en sväng till kontoret för lite mail och fix. 

(null)

Vid 11 åkte vi hemåt och köpte med oss lunch hem som vi åt ute i solen. Helt plötsligt när vi satt där ute och åt sa Belle plötsligt: "mamma jag tycker du är bra på att fixa lunch!" Haha åh älsklingen <3 

(null)

Vi slängde på massa skräp på släpvagnen och så blev det glasspaus X2. 

(null)

(null)

Vid 14-tiden gav vi oss ut på äventyr. Vi stannade och "fiskade" vid en bäck, tittade på hästar, letade blommor och sen hämtade vi Lily på förskolan. 

(null)

Lily var på strålande humör och hon promenerade hela vägen hem från förskolan. Hon brukar plocka upp skräp i naturen och slänga i soptunnorna istället för att "naturen inte ska vara ledsen" och när hon gick där och letade skräp så började fantasin flöda och det var kapten krok som lämnat spår efter sig och varenda skräp hon hittade var sjörövarnas, piraternas och kroks. Det var hon själv som spädde på det hela och hade historier och varenda nytt skräp men trots det sa hon efter en stund att "nu vågar jag nog inte hitta fler skräp och spår efter Kapten Krok för det börjat bli spännande nu!" Så gullig! Barns fantasi är underbar <3 

(null)

När vi kom hem blev det middag och sen drog Johan iväg och jobbade igen och jag, tjejerna och Hugo gick ut igen för ännu mer frisk luft och bus. 

(null)

(null)

Hoppas att ni haft en fin start på veckan! Imorgon blir det back to work och förskola.