Mamma Mu!

Vi har haft en fin lördag. Tjejerna sov hos Eva och Christer inatt så det var bara jag och killarna hemma imorse. Jag vaknade som vanligt tidigt.. Jag började morgonen med att tvätta klart alla fönster på nedervåningen och sen fyllde jag släpvagnen med alla gamla fönster och allt skräp efter fönsterbytet. När Johan vaknat några timmar senare så åkte vi och slängde allt på återvinningen, var förbi ett av husen en snabbis, en sväng till jobbet och sen till svärisarna för att hjälpa dem med att hämta hem ved från skogen. 

Tredje huset jag tvättar fönster i den här veckan.. Huset vi ska hyra ut, huset vi ska sälja och nu är det dags för vårat egna att få sig en omgång. Hemligheten är att inte vara föör noggrann, då tröttnar jag haha. 

(null)

Lily hade pysslat ihop mig som jag fick i present när vi kom till svärisarna. "Det är du när du brukade ha håret i en tofs förut när du hade långt hår!" Sjukt ändå hur de kommer ihåg saker så väl. 

(null)

Belle, jag, Johan och Christer åkte ut i skogen.

(null)

Belle är en riktig ute-tjej och älskar att vara med ute och greja medans Lily är lite bekvämare och hellre stannade hemma med farmor och pysslade. 

(null)

"Mamma, ropa om du behöver hjälp för då kommer jag och hjälper dig på en gång!" 

(null)

(null)

(null)

I eftermiddag så har vi hälsat på kalvar och kycklingar på Johans mosters bondgård. Det är så otroligt mycket barndomsminnen att komma ut sådär eftersom jag är uppväxt på en bondgård, några mil utanför Gävle, från att jag föddes tills jag flyttade hemifrån när jag var 15 år. Vi hade dock inte djur själva à la typisk bondgård (bara hästar, kaniner, två getter och höns) men vi har alltid hållit på med hö, pappa har ganska mycket mark och skogen har varit en självklar del av livet. Dessutom hade vår närmsta granne hur mycket kossor som helst så djur fanns det gott om där ute även om vi mest höll på med mark etc. 
Jag och mina syskon har haft den mest idylliska och bästa uppväxten någonsin. 
Det livet skulle aldrig passa mig som vuxen men som barn var det fantastiskt <3 

Lily, Belle, Hilda och Arvid 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här har ni min favorit av alla kalvarna. Så söt! 
Kolla lilla tungan, haha. Åh <3 

(null)

(null)

Blir man inte lycklig av att se barnen dra iväg och leka så här ute i naturen? 
Jag tackar mig själv nästan dagligen för att vi valt att inte bo i en lägenhet i någon storstad med småbarn. Jag personligen hade bergis trivts där också men med barn, njaa..
Detta är livet <3 

(null)