Det här med att vaska saker…

Det har varit några tuffa veckor på många olika sätt men istället för att foka på det så fokar vi på att det är ett år sedan som vi fick beskedet att all cancer var gone baby gone. Win. 

(null)

Äntligen är solen tillbaka och vi njuter av varje sekund som närmar sig målet om att all snö är borta, minusgraderna förvandlats till plusgrader, våren är här och livet är aaall dandy igen. 

(null)

Vi har köpt oss ännu ett nytt projekt och i fredags skrev vi på. 

(null)

Tjejerna fick en fredags-skattkarta och vid slutmålet väntade en varsin present som de tackat för minst 10 ggr under helgen. Så gulligt <3 

(null)

Igår var vi ute på isen här i Östhammar och pimplade. Eller för mig blev det inte så mycket pimplande… jag satsade lite mer på leken "träffa hålet med det dyraste du har på dig - aaaand score!". På hela isen fanns det några få hål på en dm som jag helt sjukt lyckades tappa min telefon i. Jag skulle böja mig ner för att ta upp Belles vantar varpå tjejernas solbrillor och min telefon gled ur min ficka. Båda solbrillorna landade såklart bredvid hålet men telefonen lyckades glida rakt ner i hålet utan att inte ens så mycket som studsa på kanten utan den bröt vattenytan och sen var den borta på ett ögonblick. Alltså oddsen på den… Thank god för icloud. Mindre thank god för att jag hade en ganska ny iPhone 13 pro max som jag hade kunnat haft i säkert två år till men som nu får hålla fiskarna sällskap istället resten av livet…
Det blev en lång eftermiddag i Uppsala för att fixa ny telefon, nytt simkort till mitt gamla nummer osv. Well hello iPhone 14 pro max. Jag har svårt att ens tänka mig det men jag hoppas verkligen att du är värd de 16000 som du kostade. Dagens lärdom: pimpla är dyrt. 

Enda bilden som icloud lyckades spara från dagen. 
RIP telefonis. 

(null)

Helgfrukost är ju allt bra trevligt. 

(null)

Idag har vi promenerat/cyklat runt halva East. 

(null)

(null)

Det blev en sväng till jobbet, en sväng förbi ett av husen, ett stopp vid affären för att handla… 

(null)

… en och annan vilopaus i en snödriva… 

(null)

… för att slutligen komma hem och landa i grillgropen tillsammans med några vänner. 

(null)

(null)

(null)

Det blev både lunch, massor med lek och middag tillsammans innan gänget drog hemåt. Vi kikade Masked singer innan tjejerna somnade och nu har vi kollat klart på ’A man called Otto’. Den kommer inte upp i originalets nivå men den var jättefin. 

(null)

Hoppas att ni haft en fin helg och att ni är redo för en ny vecka med långledighet, massa påskägg och häxor. Kram! 


Anette

Läser din blogg men har inte riktigt förstått, håller ni och renoverar ett annat hus? Som ni själva ska flytta in i sen?

Svar: Vad kul att du brukar kika in här 🥰 Det stämmer att vi håller på och rustar några hus men planen är inte att flytta in i dom själva utan hyra ut/sälja dem när de är klara :)
Evelina Nilsson