Helg weekend nr 35!

Våran helg har varit händelserik på många sätt. I fredags kom mamma och hämtade Lily för ett dygn med bara henne. Man är ganska dålig på sånt, att ge ett barn åt gången 100% uppmärksamhet. Det har vi sagt att vi ska bli bättre på men det är svårt att få till/man prioriterar det ändå inte. Lily hade iaf ett magiskt dygn med sin mormor och vi hade ett supermysigt dygn hemma med bara Belle. Min och Belles lördsgsmorgon bara vi två var magisk den också. 

Finaste och bästa Belle-bus <3 

(null)

I lördags var det 3-års kalas för den här lilla solstrålen. Älskade Vidar som jag blir mer och mer kär i för varje dag som går. Underbarare och charmigare kille får man leta efter. 

Mosters 3-åriga prins!

(null)

Mina safecards i garderoben när det kommer tillfällen då jag vill klä upp mig lite är; en oversized kavaj, skinnbrallor och snygg bas till. Älskar mina nya skor också, hur fina?! Dom kommer användas flitigt i höst. 

(null)

Jag och min fina vän Fia sågs äntligen i lördags. Vi har inte setts på över två år (!!!) så det var verkligen ett kärt återseende. Det är ändå så himla fint med vissa vänner. Trots att vi inte setts på flera år och trots att vi inte hörts sådär supermycket under dessa år så är det precis som att vi tog vid där vi avslutade sist. Vi har varit vänner sedan våran första spanskalektion i femman/sexan och det var friend-love vid första ögonkastet så jag är övertygad om att vi är vänner för livet med tanke på att vi hållit ut så här länge haha  <3 

Vi åt middag på Basta och satt och pratade i hur många timmar som helst! 
Efterrätten på Basta är verkligen vansinnigt god. 

(null)

Älskar Basta. Om ni någon gång ska till Gävle och gå ut och äta så är Basta och Blackstone mina absoluta favoriter. Om man vill gå till en lite mer annorlunda restaurang som sticker ut lite så är det ju helt klart Churtstreet. Tips tips! 

Fina vän! 
Jag är så glad att du är lycklig igen efter några års ups and downs. 
Du strålar!!! 

(null)

Och sen blev det söndag och då var det dags för min födelsedagspresent som jag fick av Mami. Vi skulle umgås ett dygn och bara vara. Vi har haft det så himla mysigt!! Jag har fått massage uppdelat på tre gånger (!!!) och ingen är gladare än mig över det. Mami är (som ni kanske kommer ihåg) utbildad massageterapeut och är grym på att massera och hon vet att jag är som besatt av att få massage så jag tackade och njöt.  
    
Vi har myst i mammans nya hus, vi har pratat i timmar och åter timmar, vi var till Böna café för lunch, vi var och tittade på mitt och Johans första hus tillsammans som vi totalrustade. Det är alltid roligt att se sina "små bebisar" växa vidare haha. Köparna som köpte det av oss bor kvar och har byggt ut och tar verkligen hand om huset väl och det är ju lycka om något! 
 
(null)

(null)

Vi var till Valbo och shoppade, jag tvingade mamma att ta två nya hål i öronen, vi pratade och pratade massor igen, vi åt god middag hos Mami och sen hade vi myskväll tills klockan var nästan 02. 

(null)

(null)

(null)

Tack Mami för en supermysig födelsedagspresent. Den får 5/5 Evisar. Love you!! <3 

Mami skjutsade hem mig idag och när jag kom hem drog jag igång och rensade här hemma. Mitt mål är att rensa hela huset - allt - och inte ha så fullprpppat med grejer. Jag får panik på det!!! Och fina Mami stannade kvar och hjälpte mig. 

Vi köpte med oss Subway till lunch som vi åt ute i solen! Det var ju faktiskt superskönt idag även om kan känner hösten,.. 

(null)

Tjejerna skulle absolut ha med mamma på picknick hit haha. 

(null)

Mysig helg, check. Hoppas att er helg också varit bra. Kram
Mikaela

Vart är skorna ifrån??☺️

Fia

Tack min fina fina vän ❤️❤️❤️ Och du är värd det bästa. Önskar så att du bara kunde få bli frisk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ❤️❤️❤️❤️

Fia

Tack min fina fina vän ❤️❤️❤️ Och du är värd det bästa. Önskar så att du bara kunde få bli frisk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ❤️❤️❤️❤️