Mornings

Det finns ingenting jag njuter mer av än våra underbara tjejers morgonhumör. De vaknar alltid på strålande humör och jag smälter sönder varenda morgon som jag hör deras små fnitter under täcket bredvid oss i stora sängen. 

 
Lily och Belle somnar alltid i sina egna sängar i deras rum runt 19-19.30 men de kommer näst intill alltid över till oss under natten. 

Jag och tjejerna brukar vakna runt 6.30 på vardagarna, vi klär på oss och sen går vi ner och tänder lite ljus. Tjejerna älskar våra mysmornar. Ibland sitter vi bara och gosar och pratar i soffan tills det är dags att åka till förskolan, ibland äter vi lite frukost tillsammans vid köksbordet (de äter frukost kl 08 på förskolan men ibland är de hungriga redan när de vaknar), ibland tittar de på något på tvn innan vi åker, det är lite olika. 
Johan kommer upp som en zombie kl 07 haha, han äter lite snabb frukost, pussar tjejerna hejdå och sen åker han till jobbet. Jag lämnar tjejerna på förskolan 07.30 och sen åker jag också till jobbet. 
Oftast brukar jag försöka att komma iväg från jobbet runt 15-16 och hämta tjejerna men de senaste månaderna har jag varit lite extra sliten och åkt hem en sväng på em för att orka med kvällen och då brukar Johan hämta tjejerna efter jobbet. 
Så ser våra dagar ut! 

Älskade lilla unge <3 
Så mycket kärlek i en såå liten kropp. 

(null)

Sandra mamma till 4:a

Va mysiga morgnar ni har. Här är det tvärt om alla är morgon trötta och inte på humör förens 1 h uppe. Heheheh!!!

Ha en jätte fin kväll!!!

Sandra mamma till 4:a

Va mysiga morgnar ni har. Här är det tvärt om alla är morgon trötta och inte på humör förens 1 h uppe. Heheheh!!!

Ha en jätte fin kväll!!!