Sista natten!

Sista natten i stugan är gjord och vi är redo att säga hejdå nu. Vi låg kvar i sängen lite extra imorse innan det var dags för frukost följt av packning, packning och packning. Vi packade ut en hel del grejer igår men så idag dök finaste papi och Maria upp för att hjälpa oss att packa ihop och bära ut det sista. Så snällt <3 Finaste ni! 

Vi höll på och packade och bar i flera timmar, papi var iväg till Strandbaden och bjöd oss på lunch och när vi var klara sa vi ett sista hejdå till den bästa platsen på jorden och hoppade in i bilen för att åka och hämta upp tjejerna i Furuvik. 

(null)

Papi kittade mig med dryck för att jag var så sliten! 

(null)

Ett litet lycka till med allt till nya ägarna! 

(null)

Meanwhile in Furuvik;

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tack tack tack family för att ni underlättar vårt liv just nu när allt inte riktigt rullar. Det känns otroligt skönt att vara klar med stugan och sätta check för det. En sak mindre på to-do-listan. 

Vi blev kvar på tacos hos Mami i Furuvik innan vi åkte hemåt. Tjejerna hade haft en toppendag på smygpremiären av Furuviksparken tillsammans med mormor, moster, Mattis och killarna. 

Imorgon väntar tömning av släpvagn, bygga studsmatta till tjejerna (vi hade en studsmatta i stugan som vi lämnade kvar men vi lovade tjejerna att köpa en ny hem så det är bara till att hålla vad man lovat) och så ska vi försöka få plats med alllt någonstans… Det blir bra! Det är tur att svärisarna har mycket plats haha. 

Natti natti! Hörs imorgon. Kram