Operation, check!

Operationen har gått jättebra. Den tog tre timmar och jag jag vaknade upp strax efter kl 12. Jag kände mig pigg när jag vaknade och jag hade inget illamående alls som jag brukar ha. Jag hade lite ont såklart men i övrigt kändes det bra. Jag åt några mackor och sen fick jag förflyttas från uppvaket till avdelningen. 
Nästan direkt när jag kom till avdelningen så läckte det massa blod och sårvätska som rann efter hela magen så de trodde först att det var en blödning som behövde återgärdas men efter lite läkarundersökning konstaterades det att det förmodligen bara var rester som kom ut. Skönt att slippa ännu en op.
De tog bort den 4x5 cm stora delen där tumören suttit och så tog de även bort en extra bit för analys. De tog också bort fyra lymfkörtlar i armhålan. Nu får vi vänta några veckor på svar, om de fått bort all cancer eller om det behövs en ny operation/mer cellgifter. Ser allt bra ut så är nästa steg strålning. 

Jag tog en promenad tillbaka till hotellet när jag blev utsläppt kl 13.30 och strax efter checkade vi ut. Nu sitter vi i bilen på väg hem till Östhammar igen och ska hämta hem Hugo från svärisarna och barnen på förskolan. Det är så skönt att sätta check även på operationen nu. Ett steg närmre frihet. 

(null)