Mot hemmet!

Igår var det dags att åka hem igen och ifrån alla bästisarna. "Mamma, jag har alltid älskat Wilton och Vidar men nu älskar jag Elliot och Noel också" sa Belle helt plötsligt under bilresan igår. Finaste barn <3 Man blir ju alldeles lycklig av deras tankar och fina hjärtan! Jag är så glad för att de alla kommer ha varandra under hela uppväxten. 

Det blev ett traditionellt stopp i Gränna för att kolla på när de gör polkagrisar. Jag äälskar att titta på sånt; polkagrisbak, glasblåsning, fabriker där allt går på rullande band etc. Bästa! 

(null)

Det blev även en liten badpaus efter lunchen i Gränna. Det är ju så mysigt och fint där nere vid hamnen och stranden. 

(null)

Sen åkte vi vidare. Jag fortsätter att vara stark motståndare till ipads överallt. Jag tycker att man kan få kolla på iPad en sväng på kvällen eller när man är sjuk osv. Men jag är allergisk mot ipads vid matbordet, på restauranger och på platser där man normalt ska vara sociala. Jag har även varit motståndare mot iPad i bilen. Jag tycker att man ska prata med varandra, titta ut genom fönstret och se saker tillsammans. MEN denna bilresa fick jag lägga mig då Johan anser att lite iPad under en 6-7 h bilresa inte skadar barnen det minsta. Jag fick igenom att vi åtminstone skulle åka minst halva resan först men sen fick de ipads några stunder under andra halvan av resan. Det verkar så här i efterhand som att det förmodligen kommer bli människor av våra barn ändå… 

(null)