En kall dag i sommarvärmen!

Det borde ju nästan vara omöjligt kan man ju tycka men jag har frusit mig igenom årets varmaste dag. 

Min provtagningstid kl 09 på onkologen/Ackis förvandlades till en heldag. De tog prover efter prover och läkaren kom och gick fram och tillbaka men så efter 4 h så kom läkarens slutgiltiga dom. "Vi kan i dagsläget utesluta ett återfall men däremot ligger blodvärdet och järnvärdet fortfarande alldeles för lågt. Likaså blodtrycket. Vi ger dig två påsar blod och så hoppas vi att det ordnar upp sig." 
"Ursäkta återfall? Vad menar du med återfall?"
"Ja alltså cancer. Men ingenting tyder på det i dagsläget" 
Jag hade inte en tanke på att det ens fanns med i funderingarna kring varför alla proverna ens togs men tack och lov var det bara det "gamla vanliga" med blodbrist och det låga blodtrycket. 

15-20 stickförsök senare på allt ifrån armar, ben, fötter, händer (och tre personal på avdelningen samt två från stickhjälpen/narkosen som försökte sticka mig) så satt äntligen infarten på plats. De lyckades under förmiddagen att få ut blod till alla blodprover men när man ska få blod behövs tydligare en tjockare infart.. Så sjukt att jag är så himla svårstucken. Det är ju nästan så att man saknar picclinen lite ibland haha. 

Jag gick hemifrån mot bussen strax efter kl 07 imorse och nästan 14 h senare promenerade jag in på uppfarten hemma igen. Det är aldrig så skönt att komma hem som när man varit på sjukhuset! Man är liksom så tacksam för allt <3 

(null)

(null)

(null)

Bullmamman.se

Din krigare❤️❤️❤️

sandra ledin

Vilken kämpig dag. Skönt att du har den avklarad och hoppas att du mår bättre nu.

Styrke kramar!!!