Parken-premiär!

I fredags åkte jag och hämtade upp tjejerna hos svärisarna efter lunch och styrde mot Hedesunda. Jag släppte av tjejerna hos papi och sen väntade en fin begravning <3 Tankarna kring varför jag fick överleva cancern medans hon inte fick det var överhängande och känslan över att livet är så orättvist för vissa var påtaglig för min del. 

Efter begravningen så hämtade jag upp tjejerna och åkte mot Furuvik där årets parken-premiär väntade med våra fina smålänningar. Kontrasterna på först begravning och sen nöjespark var ju total men är det något jag har lärt mig i livet så är det att livet är just så. 
Vi blev kvar till stängning och både vi och barnen var så lyckliga och nöjda efter dagen. När vi kom tillbaka till musch med familj så bäddade vi ner alla barnen i sina sängar och sen fortsatte vi övriga hänga tills ögonen gick i kors av trötthet. Då kröp jag ner mellan tjejerna i husbilen och sov en lika bra natt som alltid när vi sover i husbilen. Det är något särskilt med husbilen för jag sover alltid bra i den. Det är ett bra betyg med tanke på att ni alla förmodligen vet vid det här laget att min sömn för det mesta är ganska katastrof. 

Well.. här kommer fredagens bilder:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)