Nyttig eller onyttig, det är frågan…

Ikväll blev det burgare till middag från NYC burger här i Östhammar. Jag tar alltid glutenfri Brooklyn med halloumi, sötpotatispommes och schirachamajodipp. Att rekommendera! 

(null)

Vi övervägde att preppa kroppen med en massa nyttigheter för att göra kroppen så stark som möjligt inför en tuff vecka fullproppad med cellgifter… men det var just det senare som i slutändan gjorde att vi åt burgare och plockade fram lösgodis. Hur mycket skada kan lite godis och en burgare göra i relation till alla gifter jag precis fått?! Jag antog att svaret var: minimalt. Och vips så stod godiset på bordet! Jag proppar kroppen full med massa nyttigt också och jag tror att det är det allra viktigaste. 

(null)

Vi kollade först på senaste avsnittet av Husrdömmar (ett av våra absoluta favoritprogram) och man ville ju bara flytta in i det färdiga resultatet direkt. Så galet fin innergård! Sen sträckkollade vi på dokumentären "Gud som haver barnen kär" på SVT och man kan ju inte annat än må dåligt över hur det går till inom religoner ibland... Vi hann med att göra lite vettigt också men hur kul är det att läsa om? 

Nu tänkte vi gå och sova så vi orkar upp till jobb imorgon. Kram