Karlskrona!

Vi blev helt kär i Karlskrona på vår lilla husbilstripp under semestern. Anledningen till varför vi ens åkte dit över huvud taget var för att brors ska spela hockey med Karlskrona denna säsongen och då kände vi att vi var tvungna att checka staden åt honom haha. Så himla mysig stad på alla sätt. Om vi någon gång flyttar söderut så blir det Karlskrona, exakt så mysigt var det. 

Vackra unge <3

(null)

(null)

Det var en del regn men det finns inget dåligt väder…

(null)

Vi stannade i två dygn och det blev en och annan match skip-bo på kvällarna. 

(null)

Jag har nog köpt åtminstone halva Aimns sortiment för jag älskar allt!!! Skönaste tightsen ever. Passar perfekt på min smärtmage som inte klarar för hårt tryck mot magen. 

(null)

Barrunda 

(null)

Det var typ barnens dag eller något i city för de hade maxat med cirkus/tivoli med mängder av olika hoppborgar, clownshow, sockervadd och hela paketet och självklart var vi på plats. 
Jag var sekunder ifrån att åka in till akuten under flertalet tillfällen under semestern men denna stunden, vid cirkusen, hade jag så ont i magen så att det svartnade och det är så fruktansvärt när det gör så där ont. Man vet liksom inte vart man ska ta vägen. Förlossningsvärkarna och krystvärkarna kan slänga sig i väggen när de möter sig med denna typen av smärta... Jag och Hugo satt under ett träd i ett par timmar medans Johan sprang runt och lekte med barnen. Det är tur att vi är två. Jag hade aldrig klarat livet som ensamstående. Om det är någon tröst så hade inte Johan gjort det heller haha. Vi är ett bra team helt enkelt <3 

(null)

Detta måste nog klättta upp högst upp på topplistan av de mysigaste middagarna på hela semestern. 

(null)

ÄLSKADE BÄSTA VÄN <3 

(null)

Det blev en kväll på stan

(null)

Belle ville vara vaken och se allt men tillslut slocknade även hon när vi satt på en uteservering och skålade i pepsi max och öl. 

(null)

Du och jag. För alltid. 
Genom allt, tillsammans. 

(null)

Gosisar! 

(null)