CoolX2

Nog har man en bra chef allt som kommer och lägger två nya solglasögon på mitt skrivbord bara sådär. Så himla fina dessutom! Han kan han my man <3 

(null)

Hur fina?!

(null)

Jag åker nästan alltud hem en sväng mitt på dagen för att vila. Livet går inte ihop annars. Det är tur att jag jobbar där jag jobbar annars hade jag behövt varit heltidssjukskriven helt klart. Det hade aldrig fungerat med något annat jobb just nu. 
Förutom det låga järnvärdet på 0, mitt låga blodvärde på 83 och mitt låga blodtryck som gör att det blixtrar och svartare mest hel tiden när jag står upp så är det nog mest smärtan som tar energi. Men smärtläkara jobbar hela tiden för att min situation ska bli bättre. Jag håller på och provar ut ytterligare ny medicin och nu har vi gått på det ännu tyngre grejerna. Trots att jag känner av det enormt mycket och är helt bäng i skallen så ökade vi dosen ytterligare igår. Jag känner mig så himla pundig deluxe - MEN - smärtan är mycket lägre så medicinen fungerar åtminstone. Win.

Mallgrodan Hugo som är så himla nöjd för att han fick sitta i fram istället för i buren i bakluckan. Och ni ba "öh nöjd? Ser han nöjd ut?" Hahaha. Well han var det iaf. 

(null)

(null)

(null)
 
Jag älskar när jag tillslut, efter många, mååånga tjatförsök om och om och om igen, får med mig Johan ut på en kvällspromenad tillsammans med mig och tjejerna. Så mysigt! 

(null)

(null)