H—-hockey!

Igår var det äntligen dags för lite hockey igen. Det är fortfarande träningsmatcher men nästa vecka är det äntligen dags för seriepremiär (Allsvenskan). Brors har bytt lag och spelar med Vita Hästen (Norrköping) den här säsongen. Igår var det träningsmatch mot Almtuna (Uppsala) och det kunde vi ju inte missa såklart. 
Det är roligt att säsongen har dragit igång och man får ju nästan lite abstinens under sommarhalvåret när det bara dör ut. Det passar oss supernördar mycket bättre att kolla på match 2-3 ggr i veckan. 

(null)

Efter lämning var jag och jobbade några timmar och sen var det dags för akupunktur igen för att sen åka tillbaka till jobbet och köra på tills det var dags att åka mot Uppsala för match kl 19. 

(null)

Eva och Christer hämtade barnen då det skulle bli lite för sent för barnen att gå på hockeyn. Så snällt. 

(null)

Samma bror, samma nummer men ett nytt matchställ. 

(null)

Vi fick se målpremiären för brors i Vita Hästen-tröjan vilket var svinkul, men sista perioden fick vi istället njuta av hockeysvettlukt på nära håll då brors täckte skott med sitt smalben och inte hade möjlighet att spela vidare denna match. 

(null)

Vi hade en bra onsdag helt klart! 
Joppla

Modebloggaren är visst tillbaka igen…Gaaanska snygg tjej!! 👌🏼😍 Och kanska cool brorsa man har. ☺️🏒

Svar: En modebloggare kan bara ”vara tillbaka igen” om hon varit en modebloggare någonsin… 😉 Men vänta du bara tills efter jul när ska gå igenom din garderob och du inser att den är tom. Allt råkade visst följa med i resväskan tillbaka till Sverige… Ooops! 🤷🏼‍♀️
Evelina Nilsson