Dagens 5!

Dagens fem positiva: 

• Lily skrek av lycka imorse när hon insåg att hon hade fått tre par nya trosor. Hon gick ner före oss imorse och helt plötsligt hörde vi hur hon skrek: "Mammaaa! Pappaa!! Belle!! Kom och titta! Skynda er! Kom kom kom! Jag har fått nya trosor! Suuuperfina! Åh tack mamma och pappa. Kom NU!!!!" 
Det var så fint att se hennes enorma lycka och tacksamhet för något så "enkelt" som nya trosor. 

• Jag är så vansinnigt tacksam för min underbara, finaste Johan. Han står stadigt vid min sida när stormarna yr omkring oss och trots att stormen aldrig verkar ta slut kring mig så finns han alltid där och håller min hand genom allt… Jag hoppas inte bara att det ska vara vi för alltid utan jag vet att det kommer vara vi until the end of time.

• Vi lessnade på allt i eftermiddags och YOLOade eftermiddagen à la slutkörda parents; vi åkte hem lite tidigare från jobbet, dukade fram oboy och mackor i soffan framför en serie och tänkte: fuck allt! Livets prövningar har varit lite väl hårda den senaste tiden men vi kommer nog ut på andra sidan även efter detta så småningom. Men det hade varit fint om livet inte delade ut bajsmacka efter bajsmacka hela tiden. Give us a break please! Sorry för att jag är lite kryptisk, jag lovar att berätta mer när jag är redo. 

• Vi har kikat på hockeymatch (Vita hästen mötte Almtuna) ikväll. Det var en så himla spännande match och lyckan över att säsongen äntligen har dragit igång är total. Nu är två kvällar i veckan heliga där man inte får boka in något annat än att kika hockey- gameday är ju ändå gameday liksom! 

• Vi har börjat kika på serien Vikings och jag tror att vi faktiskt gillar den. Men jisses så svårt det är att hitta en bra serie. Snälla, tipsa om era bästa serier!! 

(null)

Joppla

Jag har ju sagt att ”The Queen of The South” kommer bli din favorit! Och så kan du väl kolla på ”Ann with an E” bara för att vara en bra syster…. Annars känner jag rent spontant att jag är done med att ge dig serie-tips………

Svar: Jag säger bara en sak: Get rid ot that attitude girl..
🎶 ”Sudda sudda sudda sudda bort din sura min, munnen den ska skratta och va glad, munnen har du fått för du ska tralla, sudda sudda bort din sura min” 🎶 Sprid kärlek och leenden och få kärlek och leenden tillbaka. Happy happy happy all day long!
Och här får du ett litet ord på vägen: Be so happy that when others look at you, they become happy too!
Tror du att du spred kärlek med din kommentar? Om svaret är nej på den frågan så gå till dig själv, andas lugnt några djupa andetag och försök att hitta orsaken till varför du kände att du var tvungen att skriva den här kommentaren just idag. Är det något som du behöver bearbeta i ditt past? Är det något du inte är tillfreds med i ditt liv just nu? Jobba med det som kommer upp till ytan och känn hur lätt du blir när du let it go - whatever it is. Välkommen tillbaka till min blogg (även kallad ”the happy place”) när du är en liten gladare människa! Tack! Massa kärlek till dig från mig ♥️
Evelina Nilsson

Anonym

Tipsar om Harlots (syndarnas hus)på svt. Svinbra! samt the killing med kinnaman på Disney plus!

Svar: Åh tack 😍😍👏🏼🌟
Evelina Nilsson