Vår helg!

Vi har laddat inför kommande vecka på absolut bästa möjliga tänkbara sätt. Med familjen <3 

Åh vad jag älskar helgmornar tillsammans med er! 

(null)

Det är så mysigt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord mer våra älskade kloka, omtänksamma och fina barn utan att känna stress till att man ska vidare.   

(null)

Finaste brors och Felicia har varit hos oss i helgen och det har varit så himla mysigt. Mami kom också igår och stannade tills frukost imorse medans brors och Felicia blev kvar tills middagsdags idag. 

(null)

Gulligaste lilla familjen; brors, Felicia och Olof

(null)

Om det är mysigt att gosa med Hugo på kvällarna så dubblerades mysfaktorn när frallanärvaron ökade med 100%. 
Olof är så himla gullig!! 

(null)

I förmiddags kom även papi och stannade hela dagen. 

(null)

Igår gled vi mest bara runt här hemma allihopa och njöt av att bara vara tillsammans. Belles förkylning har varit lite segare att bli av med än lilys så vi bestämde att helgen skulle bli lugn för att kurera barnen fullt så att de kan gå tillbaka till förskolan i veckan. 
Igår kväll hade Johan fixat så himla god middag på älg, potatis. kantarellsås och svartvinbärsgele. Efter middagen började vi titta på Kastanjemannen och vi kunde inte slita oss!! Det blev därefter en ganska lång natt för mig smärtmässigt men det var skönt att kunna sova ut lite imorse och ta ikapp lite sömn som missades nattetid. 

Imorse blev det tunnbröd till frukost. Mami åkte hemåt efter frukosten och kort efter så kom även papi hit för en heldag med oss, brors och Felicia. Pappa bjöd på pizzabuffe till lunch och sen somnade jag på pappas arm i myspölen. Jag är inte så närhetskrankig av mig med någon förutom när det gäller Johan och barnen men det var så mysigt att få bli liten igen för en kort stund och känna sig helt oövervinnerlig där på stora starka papis arm <3 Blir man någonsin för stor för att vara barn till sina föräldrar? 
När alla åkt hem så åkte vi till svärisarna för grillat till middag. Vilken komplett helg det blev. 

Tack finaste bästa familj för den bästa uppladdningen inför veckan som kommer då behandlingen äntligen drar igång. 
Jag känner mig redo! 

Gissa vem som kommer hem för att finnas här och stötta oss under uppstarten av cytostatikabehandlingen? Igår fick jag ett sms där det stod : 

"Hello sis!!! Jag tänkte att vi firar in  cellgiftsveckan med att vara på plats. Kommer hem måndag eftermiddag och stannar hela veckan. Jag vill finnas där för dig och supporta starten av hela den här resan." 

JOSEFIN KOMMER HEM!!!!! Aaahh jag kan inte ens fatta att imorgon i den här tiden är hon här. Jag kan inte heller förstå att just jag fick alla världens finaste och bästa människor runt omkring mig. Att hon nu kommer hem bara för att finnas här för mig inför min behandlingsstart… 
Jag är så tacksam. 


Othilia

Men åh Josefin ❤️ Såklart du ska ha med din andra halva i uppstarten av behandlingen ❤️

Othilia

Men åh Josefin ❤️ Såklart du ska ha med din andra halva i uppstarten av behandlingen ❤️