Lördag!

Jag satt i badkaret halva natten (snälla... jag vill inte hamna här igen!!!) inatt så imorse var jag glad att vi inte hade några planer för helgen. Jag kunde ändå inte sova imorse när tjejerna vaknade tidigt så jag gick upp med tjejerna så Johan fick sova ett par timmar till. När han kom upp blev det frukost och sen klädde vi på oss och gick ut. Sen har vi varit ute exakt hela dagen. Vi kom in vid 17.30 när det var dags för middag. Jag älskar såna här hemmadagar när man bara tar dagen som den kommer (och när man kan greja och få undan på gården). 

Imorse blev det Bamse och Häxans dotter som morgon-tv. 

(null)

Efter frukosten så gick vi ut och slängde på hela våran gamla altan på släpvagnen. Vi har rivit altanen på baksidan för att vi ska göra om den. Det kommer bli så himla bra när det är klart! 

(null)

Vi har varit till både miljöstationen och matat PET-monstret idag. Barnen älskar att göra båda sakerna! Man har sänkt nivån på helgaktiviter före vs during Corona. Förr åkte man och badade, lekte på lekland eller hälsade på folk tillsammans med barnen. Nu slänger man sopor, pantar burkar och åker till biltvätten som helgaktiviteter haha.  

(null)

Vi tog en promenad för att få Belle att somna efter lunch men det slutade med att hon gick hela promenaden och att hon slutligen somnade i min famn när vi kom hem igen. 

(null)

Du heter ju knappast Belle-bus av bara slumpen...

(null)

När vi kom hem fortsatte gårdsstädandet och så blev det lite plantering. 

(null)

Vi håller även på att föytta runt de växterna som vi vill ha kvar till nya platser på gården eftersom den nya altanen blir mycket större och täcker våran nuvarande rabatt. 

(null)

Till middag blev det premiärgrill för i år - hamburgare. 

(null)

ÄLSKLING!!! 

(null)

Att få vara eran mamma är definitionen av lycka och tacksamhet <3 

(null)

Och att dessutom få dela livet med honom där är som toppingen på en mjukglass. Eller är det han som är själva mjukglassen? 

(null)

Här ser ni avsaknaden av våran altan på baksidan. Men lugn bara lugn - något mycket bättre är på ingång! 

(null)

Jag blev så glad när jag hittade pioner på affären. Pioner och Liljor är mina absoluta favoritblommor. Ni kanske förstår ödets mening när vi under IVF:erna med barnen fick rummet Pionen en av gångerna och Liljan den andra gången. Redan då kändes det som att allt skulle gå vägen. Jag tror ofta på att "tillfälligheter" ofta har en mening och livet kan ju knappast skicka tydligare positiva signaler än så. 

(null)

Lördagsmiddag deluxe. 

(null)

Nu är jag återigen bänkad i badkaret efter en aktiv dag (smärtmani kallar jag det men det hade inte varit möjligt utan extra mediciner). Att återigen hamna i badkaret efter såå lång tid känns som ett steg i fel riktning helt klart men jag försöker att inte göra det till en stor grej utan bara notera och gå vidare. Ikväll väntar (förhoppningsvis, om jag lyckas ta mig härifrån) soffan, en bra film, en stor godisskål och hunkigaste mannen på den här planeten - iförd mjukisar (annars är han knappast välkommen på kvällens tillställning). Det är ett vinnande koncept oavsett mående! 

Hoppas att ni njuter av en fin helg tillsammans med människor som ni mår bra av att ha nära. KRAM från mig