Spruta och firande!

Vi har haft ännu en bra dag. Lily blev hemma idag då det var dags för fortsatt "utredning" av hennes trötthet på sjukhuset. Vi är egentligen inte särskilt oroliga men när hon inte har varit sig själv på över två månader så kändes det som att man hellre undersöker henne en gång för mycket än en gång för lite. Dagens sjukhusbesök bestod av: blodprov. Vi bestämde innan sjukhusbesöket att vi skulle fira blodproven med lunch på Lindhergs när vi var klara. Lily har varit så taggad för "sprutan" innan och hon har pratat om att hon är modig och inte alls rädd. Jag har förklarat för henne att hon är modig även om hon tycker att det är läskigt och tur var väl det - för när det väl var dags så blev det inte så roligt... 
Sköterskorna som skulle ta proverna var helt inne på att man skulle finta bort Lily och att hon skulle titta på något på telefonen medans de stack.. men jag tyckte det kändes som att man lurade henne så jag gick emot deras taktik och berättade för Lily att "nu kommer sticket" och försökte göra henne delaktig istället... Jag vet inte vilket av alternativen som är bäst men jag känner åtminstone Lily bäst och jag skulle aldrig vilja "lura" henne till något. 

Efter att de hade tagit 6 rör blod av Lily så gick vi till Lindbergs. Lily var så ledsen efteråt och jag tror nästan att det var mest för att det blev lite tokigt vid provtagningen när de ville "gå förbi" Lily och bara sticka henne utan att hon var redo och beredd. För Lily är det extremt viktigt att hon alltid vet vad som ska hända och hon vill ha koll på läget. Går man för fort fram eller struntar i att förklara för henne vad som ska hända (när det gäller allt) innan så blir det lätt fel. Men vi pratade igenom allt utanför Lindbergs och tillslut tog tårarna slut så att vi kunde gå in och beställa lunch. Vi fick även sällskap av fina Mami till lunchen och vi mumsade i oss både lunch och fika till efterrätt. Morotskakan på Lindbergs.... dör! Så god!!! 

Innan blodproven var det full fart på en taggad Lily.. Efter provet - not so very much. 

(null)

Dagens jag 

(null)

Det blev salami/brie toast till lunch. 
Supergod! Tips! 

(null)

Sist när vi var på café så var vi busiga och åt bullen först och mackan till efterrätt. "Mamma, kan vi vara busiga och äta bullen först idag också?" frågade Lily när det var dags att beställa. Hon åt bullen först och mackan sen. Inga konstigheter tycker jag. Båda ska ju ätas liksom, ordningen borde väl inte vara så jätte viktig. Jag älskar att vara vuxen och få ta busiga beslut till våra barn, haha. 

(null)

Något hände verkligen med huden efter att jag fyllde 30. Rynkor!! Det dyker upp rynkor överallt på mig. Panik! 

(null)

Finaste ni <3 <3 

(null)

Den berömda GLUTENFRIA morotskakan. Perfektion. Den smakar en blandning av pepparkaka och morotskaka. Mums!

(null)

(null)

Älskade modiga, starka, grymma, vackra, roliga, tokiga, duktiga, fina du. 

(null)

Bullmamman.se

Åh Lily... älskade stora lilla du!❤️ Moster är så galet stolt över dig!!!🌟

Svar: ♥️♥️♥️🥰🌟
Evelina Nilsson

Joppla

Lill-hjärtat då❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Jag veet 😩😩♥️♥️♥️
Evelina Nilsson