Grattis Mami!

I helgen har vi varit i Hedesunda för att gratta världens finaste Mami som fyllt år. Vi åkte hemifrån vid lunchtid i lördags för att hinna hejja på pappa och Maria en sväng innan mamis kalas. Innan kalaset så mötte vi även upp gänget i Gysinge för att titta på massa brandbilar på brandbilsmuseet. Barnen älskar ’Brandman Sam’ så alla barnen älskade att hänga där på museet... men Wiltons fascination var i en helt annan liga och han gick som på moln och njöt som om det var julafton av att titta och provsitta i alla brandbilar. Denna lilla underbara unge <3

Hela syskonligan (-josefin och Dan) var på plats och vi hade en supermysig kväll. Musch och Matti åkte hem eftermiddagen men vi och brors och Felicia blev kvar över natten. Så mysigt! Jag, Johan, brors, Felicia och Mami satt uppe och spelade Sequence halva kvällen. Sjukt roligt spel! Måste beställa hem det asap!! 

Igår åkte vi hemåt igen lagom tills brors match började kl 15. Älskar familjehelger! Tack alla för mysigt häng. 

My forever and ever man <3

(null)

Två taggade tjejer och en ännu mer taggad hund väntade på morfar, Maria och Nellie (pappa och Marias hund: Hugos bästis) som inte hade hunnit hem när tills vi kom.

(null)

(null)

(null)

(null)

Älskade, bästa SIS <3 

(null)

Disco! Belle älskar att dansa och Johan är överlycklig över det haha. "Åh hoppas barnen kommer gilla att dansa, det finns inget gulligare än barn som dansar!" sa Johan när jag var gravid och vi väntade på kidsen. Lily dansar också men sjunger hellre, men Belle älskar verkligen att dansa. 

(null)