FriYAY

Jag har haft en väldigt bra fredag. Barnen sov hos svärisarna inatt så jag vaknade upp utan både alarm och barn kl 07.30. Jag möttes av strålande sol så jag gick och klädde på mig och gav mig ut på en promenad på en gång tillsammans med världens bästa Hugo. Efter en långpromenad så stannade vi till på jobbet för att städa ett par timmar innan vi fortsatte hemåt igen. Jag bytte om och drog sen till ett café här i närheten för att luncha med en fin vän. Det blev nästan två timmars myslunch som avslutades med en kort titt i en skobutik här i East som jag aldrig varit in på. Jag hittade två superfina par skor på rea som jag slog till på och jag älskade båda. De kommer bli så fina till våren! 

Efter lunchen åkte jag till jobbet i ytterligare ett par timmar för att fixa några grejer. Klockan 16 åkte jag och Johan hem och strax efter så kom svärisarna hem med våra älskade små prinsessor. Eva och Christer blev kvar på middag och när de åkt hem så stupade tjejerna i säng efter att ha tillbringat ett mysigt dygn hos deras farmor och farfar. 

Jag och Johan har kikat ’bäst i test’ (tråkigaste avsnittet so far), ett avsnitt av ’Benjamins’ (unnderbara, genuina människa) och så avslutade vi fredagskvällen med kvällens avsnitt av ’Carina Bergfeldt’ (kvällens avsnitt är det första avsnittet vi sett.. jag är inte såld). 

Nu ska vi hoppa i säng och förhoppningsvis vakna upp till en bra dag imorgon. 
Trevlig helg på er! <3

(null)

(null)

(null)