En tung dag!

Idag har jag varit på sjukhuset och efter det så har jag varit på akupunktur. Det blev en förmiddag i Uppsala med andra ord. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När jag kom hem så bytte jag av Johan hemma med barnen.

(null)

Jag känner mig ganska trasig idag. Jag märker hela tiden att det är så långt kvar för att jag ska må bra och det svider. Jag känner mig olycklig fast jag egentligen inte alls är det, jag orkar inte så mycket som jag vill och skulle önska, min endometrios och min smärta slukar så mycket av mig och jag ligger långt över vad jag håller för precis hela tiden, jag känner mig konstant otillräcklig och livspusslet verkar vara en fullkomlig omöjlighet att få ihop och särskilt i kombination med mig, jag är här men jag är ändå inte riktigt här för att jag inte kan vara här för att det gör för ont och är för jobbigt, jag är besviken på… mycket.  

God natt alla fina! Hoppas att vi alla vaknar till en bra dag imorgon. Imorgon ska bli en bra dag! Kram 


Josefin

❤️❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Othilia

Kära Evelina. Du är den starkaste jag känner! Kom igår att de är okej att känna sig olycklig för en dag, de är helt förståeligt. De är en känsla som infinner sig i stunden & kanske är helt borta dagen efter. Du måste inte visa dig stark, för att faktiskt vara stark! Att visa sig svag är starkt & okej ibland! Kram på dig

Svar: Fina du! ♥️♥️♥️♥️♥️ Tack! ♥️
Evelina Nilsson